Professional EGR & Intake Cleaner / 750 RSD

  • Kategorija: Auto oprema

Opis proizvoda

Professional EGR & Intake Cleaner je jedinstveno efikasan visokokvalitetni proizvod za čišćenje i uklanjanje nečistoća i naslaga koji se nalaze u usisnom vazduhu, EGR sistemu i turbo. Ulja, smole, lak i naslage ugljenika brzo se rastvaraju uz minimalni napor.

Glavne prednosti

Učinkovito čisti turbo, EGR sistem, usis vazduha, ventil za gas i komoru za sagorevanje od naslaga za pljačku struje i komponenti sličnih laku.
Povećava radni vek osetljivih komponenti motora kao što su katalitički pretvarači i filteri za čestice dizela (DPF).
Smanjuje potrošnju goriva i emisiju opasnih izduvnih gasova.
Poboljšava rad motora, rad u praznom hodu i pokretanje.
Aplikacija
Za sve benzinske, dizel i TNG motore sa ili bez turbopunjača.

Uputstvo za aparat

Pažljivo sledite uputstva ili tražite da autoserviser izvrši ovaj tretman.

A) Preventivno čišćenje EGR ventila, naslaga ventila / gasa i čišćenje komore za sagorevanje.

Promućkajte pre upotrebe.
Demontira crevo za dovod vazduha i uklonite vidljivu zagađenje koliko je to moguće rukom krpom ili krpom.
Uključite motor i pričekajte da dostigne normalnu radnu temperaturu. Delimično zatvorite ulaz za dovod vazduha (približno 75%) da biste povećali brzinu vazduha da biste stvorili bolje mešanje proizvoda u protoku vazduha i pustili motor da radi pri normalnom hodu u praznom hodu.
U kratko ukapajte proizvod (2 sekunde) u usisni vazduh. Uverite se da je RPM ponovo u praznom hodu pre nego što primenite sledeće snimanje.
Koristite kompletan sadržaj aerosola i držite motor u praznom hodu najmanje 3 minuta, za to vreme povećajte obrtaje nekoliko puta (<2.500 o / min) pre nego što isključite motor.
VAŽNO: za vreme čišćenja usisnog vazduha obavezno imate pri ruci čvrsti predmet da biste potpuno zatvorili dovod u slučaju da dođe do jakog kucanja motora. U slučaju kucanja ili zaustavljanja motora odmah zaustavite prskanje. Vodite računa da se katalitički pretvarač i filter čestica dizelskih goriva ne pregreju.

B) Neispravni EGR ili turbo sa depoima ugljenika.

Promućkajte pre upotrebe.
Demontirajte delove (Turbo & EGR kućište) da biste pristupili.
Razpršite proizvod na naslage unutar EGR kućišta i turbo. Ostavite da proizvod odstoji nekoliko minuta i ponovite ovo kada je potrebno. Ako je potrebno, četkom ili krpom uklonite sve labave naslage. Proverite da li su svi delovi suvi pre ponovnog sastavljanja.
Upotrijebite potrebnu količinu i koristite postupak potpunog aerosola u postupku A za čišćenje preko usisa zraka kako bi se spriječilo brzo ponovljeno nakupljanje naslaga u EGR sistemu.
Sadržaj jednog aerosola dovoljan je za jedan tretman putem dovoda vazduha ili čišćenja demontiranih delova prema vašim zahtevima.
Profesionalni EGR i čistač usisavanja treba redovno koristiti na motorima osetljivim na prljavštinu usisavanja i DPF zasićenost.

Prodavac

Pošaljite poruku