2007 BMV 335i Kupe

2007 BMV 335i Kupe

BMV je izbegao motor sa turbopunjačem jer tehnologija nije bila spremna, na šta ukazuje reč od tri slova koja je postala povezana sa turbopunjačem, lag. Motori sa turbopunjačem poznati su bili slabi pri niskim obrtajima pre nego što su pokrenuli nalet snage kako turbo počinje da daje pojačanu snagu. Zabavno je neko vreme.

Zapravo, N54 motor dostiže maksimum obrtnog momenta od 300 lb ft pri 1400 o / min i ostaje tamo do 5000 o / min. Vrhunska konjska snaga dostiže 5800, i iako se okreće znatno iznad toga, nema potrebe da njuškate o crvenoj liniji. Sa takvom vrstom dna nema kazne za kratko prebacivanje.

Motor BMV 335is olakšava vožnju krivudavim, blistavim putevima. Ne brine se da ćete pasti sa stola obrtnog momenta, onakav kakav je širok, i nema potrebe da ga provlačite kroz zavoje da biste ga mogli lansirati sledeću ravno. Nije da se N54 neće okretati glatko. Moment šestica je utoliko opuštenija ako se punjenje od 0-60 za 5,3 sekunde opušta.
Budući da je toliko ljudi imalo problema da preko ramena posegnu za sigurnosnim pojasom u poslednjem kupeu, kupe BMV serije 3 iz 2007. godine ima prezenter sigurnosnog pojasa, malu ruku koja gura sigurnosni pojas napred, pa je lakše doći do njega.

Komentari

Ostavite komentar

Kategorije