Čuli ste za foliju za automobile?

Čuli ste za foliju za automobile?

Kada je reč o promeni izgleda vašeg vozila, imate nekoliko opcija - naravno, možete da dobijete potpuno novi posao u boji, ali to je obično prilično ograničeno u pogledu izbora boja i koliko komplikovan može biti vaš dizajn, ako želite više od puke boje.

Omotavanje automobila je mnogo detaljnija i višenamenska opcija, omogućava skoro svaki dizajn da se primeni na vašem vozilu jednostavnim štampanjem na vinil ili ambalažnom folijom i zatim pričvršćenim na konture vašeg automobila.

Postoje i folije u ambalaži pune boje, koje olakšavaju potpuno promenu boje vašeg automobila tako što ćete potpuno prekriti postojeću farbu - bez gužve i bez odlaganja čekanja da se temeljni premazi i gornji premazi osuše.

Jedan od najpopularnijih i vizuelno upečatljivijih efekata omotavanja automobila je potpuno mat crno prevlačenje - ali trend fokusiran na superautomobile i terenska vozila iz Ujedinjenih Arapskih Emirata nudi gotovo potpuno suprotan efekat.

Ambalaža od folije je još jedan oblik ambalaže za automobile, sa blokovskom bojom ili štampanim dizajnom na fleksibilnoj foliji, koji se zatim fiksira preko obojene površine vozila - slično kao nanošenje zlatnog lista, ali u velikom obimu.

Ne mora biti sjajan, ali živost folije se prirodno prepušta svetlijim bojama, uključujući reflektirajuće metalne završne obrade.

Tu spadaju visoko polirano srebro sa hromiranim efektom, zajedno sa zlatom sa zrcalom, oba sjajna efekta za elegantne superkotare pustinjskih puteva iz UAE, koji se sve češće viđaju i na ulicama najvećih gradova u Velikoj Britaniji.Takve završne obrade treba birati pažljivo - ako se smatraju previše refleksivnim za bezbednost na putu, posebno u sunčanim danima, mogli biste se naći u nevolji sa lokalnom saobraćajnom policijom.

Uz stručni savet, za posao se mogu odabrati pravi materijali koji vam omogućavaju da se približite tačno željenoj završnici, a da pritom ne pređete granice postavljene zbog sigurnosti sebe, drugih učesnika u saobraćaju i pešaka.

Popularne nisu samo metalne završne obloge - vozači muškaraca i žena koriste se omotavanjem folijom kako bi svom vozilu dali upečatljiv finiš, bilo da se radi o celoj karoseriji ili jednostavno na krovu da bi se odozgo vidljivo izjavili.

Za posebne događaje, folija se takođe ponekad koristi čak i na vetrobranskom staklu i bočnim prozorima - mada to obično utiče na vozačev pogled previše oštro da bi bilo dozvoljeno na javnim putevima.

Komentari

Ostavite komentar

Kategorije