LEGENDARNI AUDI RS 6 AVANT TRANSFORMISAN U OGRANIČENU SERIJU ABT RS6-R

LEGENDARNI AUDI RS 6 AVANT TRANSFORMISAN U OGRANIČENU SERIJU ABT RS6-R

Sa potpuno novim 2021 RS 6 Avant Audi je stvorio savršenu sinergiju sportskog automobila i karavan. Po prvi put legendarni Avant sa pet vrata biće dostupan u Severnoj Americi, predstavljajući ABT Sportsline priliku da svoj poznati ABT RS6-R proširi i na ovo važno tržište. Specijalno izdanje je ograničeno na ukupno 125 jedinica širom sveta.

Naravno, ABT RS6-R zahteva izuzetna vizuelna poboljšanja. Nemačka kompanija iz Bavarske razvila je visokokvalitetne ABT Aerodinamičke komponente od karbonskih vlakana koje daju prednjem delu RS6-R posebno još agresivniji i upečatljiviji izgled. Između ostalih delova ABT je kreirao prednji kapak, dodatak okvira prednje rešetke, dodatak za zadnju suknju, dodatke za bočne suknje i umetke za blatobran. Ograničena količina RS6-R je ovekovečena na vratima ABT pragova koji spominju jedinice "1 od 125".

Sa zadnje strane, ABT izduvni sistem od nehrđajućeg čelika sa 4 karbonske cevi naglašava sportski karakter automobila. Ovo dodatno naglašavaju 22-inčni AB točkići sa visokim performansama optimizovanim na težini. Ovi točkovi se proizvode postupkom oblikovanja protoka i dolaze u svoje ruke u kombinaciji sa opcijama ABT ogibljenja. Automobilska štampa je pohvalila Audi RS 6 zbog vrhunskih karakteristika upravljanja. Opruge ogibljenja podesive po visini i nove šipke protiv prevrtanja dodaju završne detalje ovom podešavanju.

Dostupne su i opcione nadogradnje ABT unutrašnjosti poput karbonskih poklopca armaturne ploče i poklopca okvira sedišta, kao i 22-inčnih ABT HR Aero točkova. Izvođenje ovako nadograđenog Avanta na put sa što zabavnijom mogućnošću ABT Pover pojačava performanse standardnog modela od 591 ks i 590 lb-ft do 690 KS i 649 lb-ft.

Komentari

Ostavite komentar

Kategorije